Real Madrid-veteranen Lucas Vazquez underskriver en etårig forlængelse i næste måned.

Vazquez er en del af en gruppe erfarne spillere, der står over for en vigtig beslutning om deres fremtid i Billige Real Madrid fodboldtrøjer, da flere kontrakter udløber i juni.

Vazquez er en af Carlo Ancelottis absolutte favoritter, og hans erfaring og evne til at dække flere positioner betragtes som afgørende af den italienske træner.

Europa Trøjer

Real Madrid-veteran klar til EM 2024 og kontraktforlængelse

Billig Real Madrid fodboldtrøje kvinder er overbevist om, at Vazquez vil acceptere klubbens standardtilbud om yderligere 12 måneder i henhold til deres politik for spillere over 30 år.

Ifølge de seneste oplysninger fra Marca er begge parter blevet enige om en forlængelse, så han bliver i Madrid i ti sæsoner.

Med fokus på UEFA Bellingham fodboldtrøjer Champions League-finalen vil en annoncering blive forsinket, men Vazquez har besluttet sig.

Hans form i den sidste del af sæsonen har også åbnet op for muligheden for at komme med i Luis de la Fuentes spanske trup til EM i 2024.

De la Fuente vil holde fast i Vazquez' holdkammerat fra Los Blancos, Dani Carvajal, som førstevalg på højre back, men han kan være en forstærkning til positionen.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)