Zgodba Čevlji Nike se je začela s potovanjem ustanoviteljice Ane. Anna, ljubiteljica mode s Poljske, je vedno sanjala o tem, da bi imela par lepih in cenovno dostopnih čevljev. Vendar je dolgo iskala na trgu, vendar ni mogla najti svojega najljubšega sloga.

Po naključju je Anna v majhni trgovini našla par cenovno ugodnih čevljev, vendar je bil slog nekoliko zastarel. Navdihnilo jo je oblikovanje elegantne, a cenovno dostopne obutve.

Po mesecih trdega dela je Anna končno ustvarila blagovno znamko Čevlji Nike. Kup Tanie Buty je postala ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk obutve na Poljskem.

Danes Čevlji Nike ni le blagovna znamka čevljev, temveč življenjski slog. Zavezani smo, da svojim strankam zagotavljamo udobno, elegantno in cenovno dostopno obutev, tako da lahko vsakdo uživa v modi.

Moda je na dosegu roke. Še naprej se bomo trudili, da bomo strankam zagotovili več kakovostnih izdelkov in storitev, da bo vsakdo lahko imel svoj modni slog.

Ne le par čevljev, ampak tudi odnos. Verjamemo, da bi moral imeti vsakdo pravico, da si prizadeva za lepoto, in prizorišče, na katerem se lahko izrazi. Izberite Čevlje Nike, izberite modo, izberite samozavest!

Zato v naši trgovini ponujamo široko paleto čevljev, na voljo so čevlji iz glavnih serij Nike, vključno z najbolj vročimi Poceni Nike Air Jordan 1 Low, Popust do 30% u Nike Air Jordan 1 Mid, Poceni Nike Air Jordan 1 High Dobrodošli, da najdete najprimernejše za vas! Čevlji