Jokainen pelaaja tarvitsee aikaa sopeutua liittyessään uuteen joukkueeseen, ja kaksi La Ligan merkittävimmistä hankinnoista tänä kesänä olivat Kylian Mbappe ja Julian Alvarez. Mbappe teki lopulta ensimmäisen maalinsa Real Madrid Pelipaita La Ligan neljännellä kierroksella, kun taas Julian Alvarez liittyi Atletico Madridiin eikä ole vielä tehnyt ensimmäistä maaliaan joukkueelle.

Julian Alvarez toimi pääosin vaihtopelaajana aikanaan Manchester Cityssä, ja hänellä oli rajalliset pelimahdollisuudet, joten hänellä on hieman puutetta pelikokemuksesta. Vaikka hän osoitti Atletico Madrid -pelissä aktiivista painostusta ja hyviä syöttö- ja kaukolaukaustaitoja, hänellä on edelleen puutteita nopeudessa ja tahdissa, jotka vaativat parantamista. Jalkapallo pelipaidat Tämä on herättänyt kysymyksiä myös joidenkin fanien keskuudessa, jotka uskovat, että hänen roolinsa vaihtopelaajana Manchester Cityssä saattaa olla sopivampi.

Mbappe ja Alvarez ovat tämän kesän kaksi kalleinta pelaajaa La Ligan siirtomarkkinoilla, ja heistä on luonnollisesti tullut uuden kauden painopiste. Mbappe teki maalin kahdesti yhdessä ottelussa ja voitti fanien hurrauksia omalla juhlallaan, kun taas Alvarezilla on edessään suurempi haaste. Hänen on työskenneltävä kovemmin ja sopeuduttava joukkueeseen mahdollisimman pian. Jokaisesta kahden pelaajan liikkeestä tulee tärkeä testi heidän urallaan, ja fanit odottavat myös heidän asteittaista suorituskyvyn paranemista uudella kaudella.